30-12-12

Lady Gaga maakt film over zichzelf

images (1).jpgLady Gaga gaat een documentaire maken over zichzelf, dat maakte ze zelf bekend via Twitter. Ze zal de documentaire samen met haar goede vriend Terry Richardson maken. Richardson en Gaga werkten eerder al eens samen aan een fotoboek en zullen nu dus opnieuw intensief werken aan de documentaire over het leven en de fans van Lady Gaga. Gaga zal binnenkort ook op het witte doek te zien zijn, zij vertolkt haar eerste echte filmrol in 'Machete Kills'.

J.J. Abrams zegt nee tegen Star Wars

jjabrams-startrek2.jpgVanaf het moment dat Disney de film 'Star Wars: Episode VII' aankondigde, werden een heel pak namen van regisseurs genoemd voor dit project; hierbij dook ook de naam van J.J. Abrams op. Disney nam reeds contact op met Abrams, maar de regisseur heeft het project afgewezen. J.J. Abrams blijft zo trouw aan Star Trek, waarvan hij de twee laatste films regisseerde. Abrams zei wel dat hij een grote fan is van Star Wars, maar dat hij liever verrast wordt in de bioscoop, dan dat hij het hele verhaal zelf zou regisseren.

Hugh Jackman in nieuwe X-Men

X-Men-Days-of-Future-Past-700x400.jpgHugh Jackman heeft gesolliciteerd om mee te spelen in de nieuwe X-Men film; 'X-Men: Days of Future Past'. Regisseur Bryan Singer maakte dit nieuws bekend op Twitter. In zijn tweet heette hij Jackman welkom in de cast van de nieuwe film, waardoor het dus zo goed als zeker is dat Jackman opnieuw te zien zal zijn als Wolverine. Naast Jackman zullen ook Ian McKellen en Patrick Stewart meespelen in de opvolger van 'X-Men: First Class'. Deze film zal in 2014 in de bioscoop te zien zijn, maar wie niet wil wachten op de avonturen van the X-Men, kan volgend jaar al naar 'The Wolverine' gaan kijken. 

06-11-12

Silent Night trailer

16:24 Gepost door SD in Horror | Permalink | Commentaren (0) | Tags: silent night |  Facebook |

Harrison Ford wil opnieuw Han Solo spelen

han-solo-c96_masuer.jpegVorige week kondigde Disney aan dat het een nieuwe Star Wars-film zou maken. Meteen werd er heel wat gespeculeerd over het verhaal dat verfilmd zou worden. Volgens Disney zou het om een origineel verhaal gaan en dus geen verfilming van één van de Star Wars-boeken. 

Harrison Ford toon alvast interesse om zijn rol van Han Solo te hervatten in 2015. Naast Ford, zouden ook de originele cast-leden Mark Hamill (Luke Skywalker) en Carrie Fisher (Prinses Leia) willen terugkeren in Star Wars episode VII. Het is echter nu nog de vraag wat effectief de plannen zijn van Disney en wat het verhaal van de film zal worden.

04-11-12

Veerle Baetens in BBC-serie

buur-veerle-baetens-veroordeeld-voor-ammoniakaanval_1000x667.JPGDe Vlaamse actrice Veerle Baetens zal binnenkort in de BBC-reeks "The White Queen" te zien zijn. De reeks, waarvan één coproducent is, zal volledig opgenomen worden in België en gaat over de Rozenoorlog.

Veerle Baetens zal in 2 afleveringen van deze 10-delige serie te zien zijn als Margaretha van Anjou. Zij is de echtgenote van Hendrik VI en wil er alles aan doen om haar zoon, Eduard van Westminster, op de troon te krijgen. Naast Baetens zullen ook andere landgenoten, zoals Jurgen Delnaet (Aanrijding in Moscou), Joren Seldeslachts (Blinker), Elsa Houben, Ben Forceville en Ben Van den Heuvel (Oud België), te zien zijn in deze internationale serie.

02-11-12

Star Wars is van Disney

darthduck.jpgDisney heeft Lucasfilm overgenomen voor 4 miljard dollar. Hiermee neemt Disney ook de rechten van de Star Wars-films over. De helft van het overnamebedrag wordt cash betaald, de andere helft wordt uitgegeven in aandelen; zo wordt George Lucas de grootste aandeelhouder van Disney. Hij zal 2,2% van de totale aandelen bezitten, waarmee hij de grootste individuele aandeelhouder wordt.

Disney kondigde meteen aan dat ze nieuwe films willen gaan maken in de Star Wars-reeks. Voor 2015 zou al een eerste film gepland zijn. Naast Star Wars behoort ook Indiana Jones tot het imperium van Lucasfilm en nu dus ook tot het Disney-imperium. Voorlopig zijn er echter nog geen plannen om de Indiana Jones-reeks uit te breiden.

10-09-12

Daniel Craig nog 2 keer Bond

images.jpgDaniel Craig zou, met inbegrip van de Skyfall dat over een paar maand in de zalen te zien is, nog 3 keer te zien als James Bond. In totaal zou hij dus 5 keer in de huid kruipen van geheim agent 007. Na Skyfall volgen nog 2 films met Daniel Craig in de hoofdrol, in 2014 en 2016. Met een totaal van 5 films is hij nog geen Bond-recordhouder; Sean Connery en Roger Moore hielden het beiden 7 films uit.

21:32 Gepost door SD in Actie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: james bond, 007, mi6, daniel craig |  Facebook |

Nieuw avontuur voor Chucky

scarychucky.jpgChucky, de moordende pop, zal een zesde film krijgen. Na Child's Play 1-2-3, Bride of Chucky en Seed of Chucky, werd nu Curse of Chucky aangekondigd. De opnames voor deze film zijn zelfs al gestart. De film zal niet in de bioscoopzalen te zien zijn, maar rechtstreeks op dvd en bluray verschijnen.

De film kent hetzelfde scenario als de eerste films; na het opduiken van Chucky vinden er een paar moorden plaats tot plots iemand in de gaten krijgt dat Chucky niet zomaar een gewone pop is.

De film zal in 2013 in de winkelrekken te vinden zijn. 

21:24 Gepost door SD in Horror | Permalink | Commentaren (0) | Tags: chucky |  Facebook |

'When the Lights Went Out' Trailer

21:17 Gepost door SD in Horror | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende