27-03-08

"Meer over Anakin en General Grievous"

Vorig weekend vond in San Fransisco het evenement WonderCon plaats. Tijdens dit evenement werd een presentatie gegeven over de aankomende Clone Wars 3D-animatieserie.

Tijdens deze presentatie werden er naast de bekende beelden uit de trailer ook nieuwe beelden getoond welke aan elkaar werden gepraat door regisseur Dave Filoni.  

Filioni zei dat we reeds kennis mochten maken met het begin en het einde van the Clone Wars, maar dat we weinig weten over het midden van deze oorlogen. Dit zal juist hetgene zijn dat we te zien zullen krijgen in de nieuwe serie.

In de serie zal ook een nieuw personage te zien zijn. Ahsoka Tona, de padawaan van Anakin, zal haar intrede doen. Eigenlijk wel een raar gegeven, aangezien Anakin tijdens the Clone Wars zelf nog een padawaan was. Benieuwd hoe ze dit zullen aanpakken.

De serie verschijnt in het najaar van 2008 en elke episode zou 22 minuten duren. Op 15 augustus zullen de eerste drie episodes gebundeld verschijnen in de Amerikaanse bioscopen als een film. Daarna verschijnt de serie op Cartoon Netwerk en Turner Network Television.

Quotes uit de uiteenzetting van Filoni kan u hieronder lezen:

“Het was zeer belangrijk voor George (Lucas) dat we een specifieke kant van Anakin laten zien...je kan niet zeggen dat het een goede kant is, maar meer de menselijke kant. Wie was hij? Hoe was hij?"

“In the Clone Wars krijgen we Obi-Wan Kenobi op een andere manier te zien. Hoofdzakelijk zal het gaan om zijn relatie met Anakin Skywalker. Deze relatie is er een van twee broers.'

"Ahsoka zal de rebellie van Anakin hebben, maar ook de discipline van Obi-Wan. Ahsoka bevindt zich zo tussen Anakin en Obi-Wan." 

"We zullen veel meer laten zien van General Grievous en ook de kloons zullen meer aan bod komen. Zo zal een belangrijke rol weggelegd zijn voor de kloon Captain Rex.

Hier kan u alvast de trailer (nog eens) bekijken

20:43 Gepost door SD in Sci-Fi | Permalink | Commentaren (1) | Tags: star wars |  Facebook |

Commentaren

Goldenchat.nl Zoek jij de gezelligheid op van profielen? Chat je graag? www.Goldenchat.nl is wat jij zoekt!

Where you feel the friendship...
www.Goldenchat.nl

(Sorry voor deze reclame)

Gepost door: Goldenchat.nl | 28-03-08

De commentaren zijn gesloten.