01-04-08

Sean Connory opnieuw in Bond-film?

sean_connery_as_bondSean Connery verklaarde onlangs in een interview geïnteresseerd te zijn in een rol als slechterik in een nieuwe James Bond film. "Ik zou het niet erg vinden terug te keren als de schurk in James Bond. Maar ik denk niet dat ze me er genoeg voor zouden betalen. Alleen de vertolker van het Bondpersonage wordt behoorlijk betaald, hoewel dat nog niet het geval was toen ik James Bond was."  zei de ex-007 acteur.

Connery speelde zelf James Bond in de eerste Bond-film, Dr. No in 1962 . In totaal speelde hij zeven keer de geheim agent. Zijn laatste officiële optreden als James Bond was in Diamonds Are Forever in 1971. Hij speelde nog voor een laatste keer de geheim agent in de  onofficiële Bond-film Never Say Never Again in 1983. Naast Connery speelden ook George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton en Pierce Brosnan de rol van 007.

In 2006 zagen we voor het eerst Daniel Craig als James Bond in de film Casino Royale. Op 5 november dit jaar zal de nieuwste Bond-film, 'Quantum of Solace', te zien zijn in de Belgische zalen.

De laatste filmrol van de inmiddels 77-jarige Connery was die in The League of Extraordinary Gentlemen uit 2003. Sindsdien is Connery met pensioen. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Connery uit pensioen zal komen. Eerder werd hij al gepolst voor een rol in de 4e Indiana Jones-film, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystall Skull, maar die weigerde hij na lang aarzelen. Connery speelde in de derde Indy-film de vader van Indiana, prof. Henry Jones.

20:45 Gepost door SD in Actie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: james bond, sean connery |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.