25-04-08

Welke films mogen we verwachten

Vele films worden op voorhand aangekondigd, maar dan is het nog een hele tijd wachten vooraleer je de film echt kunt bekijken. Voor velen is het daardoor niet meer duidelijk welke films ze in de toekomst zullen kunnen zien. Wij zetten alvast een paar films op een rijtje:

iron manIron Man : 30 april 2008
Deze film is gebaseerd op de Marvel-comics over de superheld Iron Man. De film vertelt het verhaal van Tony Stark, die tijdens de oorlog in Afghanistan gevangen genomen wordt. Samen met een medegevangene moet hij werken aan een ijzeren pak. Stark slaagt erin om het pak zelf te dragen en te ontsnappen. Hij keert terug naar Amerika en werkt verder aan het ijzeren pantser. Zo ontpopt hij zich tot de superheld Iron Man.

Indiana Jones 4: 21 mei 2008
Dit is de vierde film over archeoloog Indiana Jones. In Indian Jones and the Kingdom of the Crystall Skull zal de 65-jarige Harrison Ford opnieuw in de huid kruipen van Indiana. Nadat hij in eerdere films al op zoek ging naar de Ark des Verbonds, een Heilige Steen en de Heilige Graal,zal hij in deze vierde film waarschijnlijk op zoek gaan naar een Kristallen Schedel. Over het verhaal is echter nog weinig bekend, wel is geweten dat de Nazi's in de film zullen opduiken.

Sex and the City: 4 juni 2008
Deze film is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie. De reeks gaat over 4 vriendinnen die zich steeds met mekaars leven bemoeien en mekaar proberen te helpen. Mannen zijn dan ook een gespreksonderwerp dat vaak opduikt. Onlangs raakte bekend dat 1 personage tijdens de film zou sterven.

The incredible Hulk: 25 juni 2008
In deze tweede Hulk-film gaat Bruce Banner op zoek naar een geneesmiddel dat moet voorkomen dat hij in de Hulk verandert.

narniaThe Cronicles of narnia: Prince Caspian: 2 juli 2008
Deze film, gebaseerd op de boeken van C.S. Lewis, is het vervolg op de eerte film The Lion, The Witch and the Wardrobe. De 4 kinderen uit de eerste film keren na een jaar terug naar Narnia. Voor hen was het maar een jaar, maar in Narnia is er veel meer tijd voorbijgegaan. Er is dan ook heel wat veranderd.

Kung Fu Panda: 4 juli 2008
Kung Fu Panda is een animatiefilm die het verhaal  vertelt van Po de Panda, die een grote fan is van Kung Fu. Po is echter veel te dik en lui om de sport zelf uit te voeren. Maar dat zal moeten veranderen, want een voorspelling duidt Po aan als de nieuw Drakenkrijger die iedereen zal moeten redden.

Wall-E: 30 juli 2008
Deze animatiefilm vertelt het verhaal van een robot die door de mens de ruimte ingestuurd is. Na een lange tijd alleen in de ruimte te zijn geweest, ontdekt hij eindelijk waarvoor hij gemaakt is.

The X-files 2: 30 juli 2008:
Dit is reeds de tweede X-files film. De films zijn gebaseerd op de populaire televisieserie waarin ongewone zaken worden opelost. De film zal "I Want to Believe" heten.

darkknightposter1The Dark Knight: 6 augustus 2008:
In deze film zal de superheld Batman het aan de stok krijgen met zijn bekendste rivaal: the Joker. De film is het vervolg op Batman Begins en is de tweede film van de Batman-trilogie. In deze film speelt de overleden Heath Ledger, met The Joker, één van zijn laatste rollen.

The Mummy 3: 13 augustus 2008:
In een vreemd land en een cultuur totaal onbekend voor Rick O'Connel en diens zoon Alex, worden vader en zoon geconfronteerd met een onstopbaar kwaad ontstaan door een eeuwenoude en wraakzuchtige vloek. Dit avontuur brengt hen van de verboden temples in China tot de top van Himalaya's.

Hell Boy 2: 22 oktober 2008:
Een oud bestand staat op het punt te breken. Een meedogenloze leider, Prince Nuada, voert een niet-te-stoppen leger van demonen aan die de aarde zullen plunderen. Nu is het aan Hellboy om de genadeloze dictator en zijn plunderaars te bestrijden.

qos-teaserJames Bond 22: 5 november 2008:
Quantum of Solace brengt het vervolg op Casino Royale. Het is inmiddels al de 22e film over geheim agent James Bond. Na het verraad van Vesper, de vrouw van wie hij hield, is Bond er op uit om de waarheid te ontdekken.

Harry Potter and the Halfblood Prince: 26 november 2008:
Harry Potter begint aan zijn zesde jaar op Zweinstein. Dit schooljaar draait alles rond een mysterieus boek dat Harry ontdekt. Het boek is het bezit van de half-bloed prins en via dit boek zal Harry meer te weten komen over het donkere verleden van Voldemort.

2009:
Pink panther 2
Dragonball
X-Man Origins: Wolverine
Night at the Museum 2
Terminator 4

Ice Age 3
Angels & Demons
Jurassic Park IV
Prince of Persia: Sands of Time

2010:
Sin City 2
Harry Potter ad the Deadly Hollows: part I

Rosemary's Baby

Voor meer inormatie over komende films kan u natuurlijk alijd op onze Blog terecht.

14:08 Gepost door SD in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.