30-04-08

McKellen en Serkis in the Hobbit

gollumrabbit_serkisIan McKellen en Andy Serkis zullen in The Hobbit te zien zijn. De twee speelden eerder ook al in de Lord Of The Rings-films, waarvan the Hobbit de prequel is.

McKellen, ondertussen al 68 jaar, speelt opnieuw de rol van Gandalf; dat bevestigde hij aan Empire. McKellen is zeer tevreden met zijn rol, want Gandalf is één van zijn favoriete personages.

Naast McKellen zal ook Andy Serkis te zien zijn in de film. Del Toro, die de film zal regisseren, verklapte dit op de website van de film. Serkis zal opnieuw de rol van Gollum spelen. Gollum werd als hobbit geboren onder de naam Sméagol, maar raakte zo onder invloed van de ring dat hij een grote metamorfose meemaakte.

17:38 Gepost door SD in Fantasy | Permalink | Commentaren (0) | Tags: the hobbit |  Facebook |

21 verstoot les Ch'tis van de eerste plaats

21-movie-poster-kevin-spacey-kate-bosworthBienvenue chez les Ch'tis staat niet langer op de eerst plaats in de Belgische Box Office. De nieuwe nummer 1 is de dramafilm '21', die vorige week knap op 2 binnenkwam. The Mist, naar een boek van Stephen King, maakt ook een goede entree en komt binnn op de derde plaats. Hierdoor zakt the other Boleyn Girl naar plaats 5. Never Back Down, een andere nieuwkomer, staat op plaats 9.

Hier is de top 10 (23-27april)

1. 21
2. Bienvenue chez les Ch'tis
3. The Mist
4. Cash
5. The Other Boleyn Girl
6. Taken
7. Meet the Spartans
8. the Eye
9. Never Back Down
10. Funny Games

12:23 Gepost door SD in Box Office | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Nicole Kidman als Dusty Springfield?

74693star1404224305lolu7Michael Cunningham maakte in New York Magazine bekend dat Nicole Kidman de rol van Dusty Springfield zal spelen in een biopic over de Engelse zangeres.

"Ze was een grote artieste, waarmee niemand wist wat te doen," zei Cunningham "Zij was op haar best op het zelfde moment dat the Beatles succes boekten, waardoor ze minder aandacht kreeg, maar ze past duidelijk in het zelfde rijtje als the Beatles en the Rolling Stones.

Cunningham zei ook nog dat de eenzame jaren van Dusty in de film zullen getoond worden. Zo zal er aandacht besteed worden aan haar drank- en drugsgebruik en haar bisexuele gevoelens. Springfield, bekend van de liedjes I only wanna be with you, Son of a preacher Man en What have I done to deserve this (druk op de links om de liedjes te beluisteren). Springfield stierf in 1999 ten gevolge van borstkanker op 59-jarige leeftijd.

12:06 Gepost door SD in Biopic | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dusty springfield, nicole kidman |  Facebook |

29-04-08

Wall-E trailer

Disney en Pixar geven toe dat Wall-E niet is zoals hun voorgaande animatiefilms. Er zal immers nauwelijks in gesproken worden. In de laatste nieuwe trailer is er voor het eerst een mensenstem te horen. De trailer kan u hier bekijken:

 

19:40 Gepost door SD in Animatie/Kinderen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: wall-e |  Facebook |

28-04-08

Dragonball: Teaser affiche vrijgegeven

Dit weekend verscheen een teaser affiche van de film Dragonball online. Veel is er niet te zien op de affiche, maar daarom is het ook een teaser-affiche. Op de affiche zien we een brandende bal. Dragonball is de film over de gelijknamige en populaire tekenfilmserie. De film zal pas in 2009 te zien zijn. De film is de verfilming van de King Piccolo Saga. In dit verhaal ontdekt de jonge Goku dat hij naar de aarde gestuurd werd om de bevolking te vernietigen. In plaats daarvan kiest hij echter om de aarde te verdedigen tegen een invasie van buitenaardse wezens. Zijn (adoptie)grootvader ligt op sterven en vraagt hem om op zoek te gaan naar Meester Roshi en de zeven Dragon Balls te verzamelen, waarvan hij er één heeft. Aangezien het de laatste wens is van de stervende oude man, aanvaardt Goku de opdracht. Goku is echter niet de enige die op zoek is naar de Dragon Balls. Lord Piccolo is ook op zoek naar deze ballen om ermee de wereld te veroveren. Goku zal de Dragonballs dus voor Piccolo in handen moeten krijgen.

De teaser-affiche kan u hieronder bekijken.
dragonballposterus

12:24 Gepost door SD in Comic/Strip/Manga | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dragonball |  Facebook |

Laatste Kans: Wie is je favoriete superheld

De maand loopt bijna ten einde en dat betekent dat ook onze poll bijna afgesloten wordt. Daar om hier een laatste oproep om je mening te laten gelden. Je hebt nog 3 dagen de tijd om te stemmen op je favoriete superheld! Stemmen kan in het rechtergedeelte van onze blog.

12:10 Gepost door SD in Poll | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-04-08

Welke films mogen we verwachten

Vele films worden op voorhand aangekondigd, maar dan is het nog een hele tijd wachten vooraleer je de film echt kunt bekijken. Voor velen is het daardoor niet meer duidelijk welke films ze in de toekomst zullen kunnen zien. Wij zetten alvast een paar films op een rijtje:

iron manIron Man : 30 april 2008
Deze film is gebaseerd op de Marvel-comics over de superheld Iron Man. De film vertelt het verhaal van Tony Stark, die tijdens de oorlog in Afghanistan gevangen genomen wordt. Samen met een medegevangene moet hij werken aan een ijzeren pak. Stark slaagt erin om het pak zelf te dragen en te ontsnappen. Hij keert terug naar Amerika en werkt verder aan het ijzeren pantser. Zo ontpopt hij zich tot de superheld Iron Man.

Indiana Jones 4: 21 mei 2008
Dit is de vierde film over archeoloog Indiana Jones. In Indian Jones and the Kingdom of the Crystall Skull zal de 65-jarige Harrison Ford opnieuw in de huid kruipen van Indiana. Nadat hij in eerdere films al op zoek ging naar de Ark des Verbonds, een Heilige Steen en de Heilige Graal,zal hij in deze vierde film waarschijnlijk op zoek gaan naar een Kristallen Schedel. Over het verhaal is echter nog weinig bekend, wel is geweten dat de Nazi's in de film zullen opduiken.

Sex and the City: 4 juni 2008
Deze film is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie. De reeks gaat over 4 vriendinnen die zich steeds met mekaars leven bemoeien en mekaar proberen te helpen. Mannen zijn dan ook een gespreksonderwerp dat vaak opduikt. Onlangs raakte bekend dat 1 personage tijdens de film zou sterven.

The incredible Hulk: 25 juni 2008
In deze tweede Hulk-film gaat Bruce Banner op zoek naar een geneesmiddel dat moet voorkomen dat hij in de Hulk verandert.

narniaThe Cronicles of narnia: Prince Caspian: 2 juli 2008
Deze film, gebaseerd op de boeken van C.S. Lewis, is het vervolg op de eerte film The Lion, The Witch and the Wardrobe. De 4 kinderen uit de eerste film keren na een jaar terug naar Narnia. Voor hen was het maar een jaar, maar in Narnia is er veel meer tijd voorbijgegaan. Er is dan ook heel wat veranderd.

Kung Fu Panda: 4 juli 2008
Kung Fu Panda is een animatiefilm die het verhaal  vertelt van Po de Panda, die een grote fan is van Kung Fu. Po is echter veel te dik en lui om de sport zelf uit te voeren. Maar dat zal moeten veranderen, want een voorspelling duidt Po aan als de nieuw Drakenkrijger die iedereen zal moeten redden.

Wall-E: 30 juli 2008
Deze animatiefilm vertelt het verhaal van een robot die door de mens de ruimte ingestuurd is. Na een lange tijd alleen in de ruimte te zijn geweest, ontdekt hij eindelijk waarvoor hij gemaakt is.

The X-files 2: 30 juli 2008:
Dit is reeds de tweede X-files film. De films zijn gebaseerd op de populaire televisieserie waarin ongewone zaken worden opelost. De film zal "I Want to Believe" heten.

darkknightposter1The Dark Knight: 6 augustus 2008:
In deze film zal de superheld Batman het aan de stok krijgen met zijn bekendste rivaal: the Joker. De film is het vervolg op Batman Begins en is de tweede film van de Batman-trilogie. In deze film speelt de overleden Heath Ledger, met The Joker, één van zijn laatste rollen.

The Mummy 3: 13 augustus 2008:
In een vreemd land en een cultuur totaal onbekend voor Rick O'Connel en diens zoon Alex, worden vader en zoon geconfronteerd met een onstopbaar kwaad ontstaan door een eeuwenoude en wraakzuchtige vloek. Dit avontuur brengt hen van de verboden temples in China tot de top van Himalaya's.

Hell Boy 2: 22 oktober 2008:
Een oud bestand staat op het punt te breken. Een meedogenloze leider, Prince Nuada, voert een niet-te-stoppen leger van demonen aan die de aarde zullen plunderen. Nu is het aan Hellboy om de genadeloze dictator en zijn plunderaars te bestrijden.

qos-teaserJames Bond 22: 5 november 2008:
Quantum of Solace brengt het vervolg op Casino Royale. Het is inmiddels al de 22e film over geheim agent James Bond. Na het verraad van Vesper, de vrouw van wie hij hield, is Bond er op uit om de waarheid te ontdekken.

Harry Potter and the Halfblood Prince: 26 november 2008:
Harry Potter begint aan zijn zesde jaar op Zweinstein. Dit schooljaar draait alles rond een mysterieus boek dat Harry ontdekt. Het boek is het bezit van de half-bloed prins en via dit boek zal Harry meer te weten komen over het donkere verleden van Voldemort.

2009:
Pink panther 2
Dragonball
X-Man Origins: Wolverine
Night at the Museum 2
Terminator 4

Ice Age 3
Angels & Demons
Jurassic Park IV
Prince of Persia: Sands of Time

2010:
Sin City 2
Harry Potter ad the Deadly Hollows: part I

Rosemary's Baby

Voor meer inormatie over komende films kan u natuurlijk alijd op onze Blog terecht.

14:08 Gepost door SD in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Fergie zingt titelsong 'sex and the city'-film

Zangeres Fergie zal de titelsong zingen van de Sex and the City film. In het liedje zal je de begingeneriek van de serie kunnen herkennen. Fergie zei het volgende: "Ik had het gevoel dat de personages mijn vriendinnen waren." De film zelf zal verschijnen op 4 juni.

12:31 Gepost door SD in Komedie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sex and the city |  Facebook |

Blade in de cel

bladeWesley Snipes, bekend van de Blade-trilogie, is veroordeeld tot 3 jaar gevangenis wegens belastingsontduiking. Snipes deed al drie jaar geen aangifte meer, waardoor de fiscus 9,5 miljoen euro niet ontving. De 45-jarige acteur toonde wel spijt op de rechtbank, maar de rechter gaf toch de maximumstraf.

12:24 Gepost door SD in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: wesley snipes |  Facebook |

McGregor in Angels and Demons?

mcgregor-ewan-photo-ewan-mcgregor-6206874Ewan McGreggor is momenteel aan het onderhandelen over een rol in Angels and Dragons, de prequel op de Da Vinci Code. Het zou gaan om de rol van pauselijk assistent. In Angels and Demons probeert Robert Langdon (Tom Hanks) een moord op te lossen en een aanslag op het Vaticaan te verhinderen. De opnames was oorspronkelijk gepland voor kerstmis 2008, maar door de staking van de scenaristen zal de film maar in 2009 verschijnen. Naast Tom Hanks, zal ook Naomi Watts al zeker in de film meespelen.

12:17 Gepost door SD in Thriller | Permalink | Commentaren (0) | Tags: angels and dragons |  Facebook |