26-06-08

Mini Me-acteur in de kijker

vernetroyerVerne Troyer (°01/01/1969) is een Amerikaanse acteur en stuntman. Hij valt vooral op omwille van zijn kleine gestalte. Hij is immers maar 81cm groot. Hij is vooral bekend door zijn rol van Mini-Me uit de Austin Powers-films.

In de Austin Powers-films speelt hij de rol van Mini-Me, een kleine kloon van Dr. Evil, maar dit is niet zijn enige rol op zijn repertiore. Hij speelde ook mee in Fear and Loathing in Las Vegas, Men in Black en Harry Potter and the Sorcerer's Stone. Ook dook hij verschillende malen op in de series Shasta McNasty en Jack of All Trades.

Troyer speelde zichzelf in een reclame voor Apple, GEICO en World of Warcraft.

Hij was ook te zien in een Amerikaanse televisieshow, The Surreal Life.

verne-troyer1_176720mDoor deze show kreeg hij veel media-aandacht toen hij dronken en naakt op een scooter zat en in een hoekje stond te plassen (zie foto). 

De acteur valt ook op naast de set. Onlangs dook er een zelfgemaakte sextape op van deze acteur. Nieuwsgierigen kunnen een kijkje nemen op http://www.nietnuttig.nl/2008/06/26/mini-me-sex-tape/#mor.... Ook liet hij een tattoo plaatsen ter nagedachtenis aan Heath Ledger en beweert hij zelf dat hij een trio had met drie meisjes uit de Playboy Mansion. Hij is dan ook een vaste gast op feestjes van Hugh Hefner.

troyerOnlangs speelde Troyer mee in de film The Love Guru, waar hij opnieuw aan de zijde van Mike Myers stond. In 2009 zal hij te zien zijn in the Imaginarium of Doctor Parnassus, waarin ook Johnny Depp en Heath Ledger (zijn allerlaatste rol) te zien zullen zijn. 

 

 

MINI%20ME%20(2)

12:50 Gepost door SD in In de Kijker | Permalink | Commentaren (0) | Tags: verne troyer |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.