01-08-08

Wie is jullie favoriete film monster

In de vorige poll vroegen we jullie naar jullie favoriete engerd. Hieruit kwam Hannibal Lecter als winnaar. Nu vragen we jullie naar jullie favoriete film monster. Hier gaat het om niet menselijke wezens en monsters. Wij laten jullie kiezen uit volgende 10 monsters:

king_kong_movie_roarKing Kong:
Dit is een reuzegorilla die woont op het eiland Skull Island. King Kong wordt gevangengenomen door een filmcrew en meegenomen naar New York. Daar kan hij zich bevrijden en zorgt hij ervoor dat de hel losbarst in new York.

 

 

godzilla78Godzilla:
Godzilla is een reuze reptielactig wezen, dat in japan bekend staat als Gojira. Godzilla is praktisch onverslaanvaar omdat hij snel kan genezen en wapens weinig effect op hem hebben. Hij kan zowel op het land leven, als onder water.

 

CloverfeildcloseupClovie:
Clovie werd onlangs uitgevonden voor de film Cloverfield. Het is nog onduidelijk wat hij juist is, want we krijgen hem nooit goed in beeld in de film. Het monster zorgt tevens voor veel terreur in Amerika.

 

draculaDracula:
Graaf Dracula is een vampier uit Transsylvanië. Hij is de bekendste vampier geworden. Zoals het bij een vampier hoort zuigt hij bloed bij mensen en is hij bang voor licht en knoflook.

 

 

 

frankenstein_profileMonster of Frankenstein:
Dokter Frankenstein zoekt verschillende lichaamsdelen bij mekaar en creëert zo zijn eigen monster. Het lukt hem zelfs dit monster leven in te blazen. Het monster voelt zich echter alleen en vraagt een vrouw. Frankenstein creëert die vrouw, maar vernietigd ze daarna weer, uit angst dat ze kwaadaardig zou worden. Hierop keert het monster van Frankenstein zich tegen zijn meester.

 

jurassic_park_movie_image_t_rex__1_T-Rex:
T-Rex is een van de gevaarlijkste vleesetende dinosaurussen. De films T-Rex en Jurassic Park tonen wat er zou gebeuren, moest dit dier in contact komen met de mens.

 

 

fly_1The Fly:
The Fly is ontstaan door de experimenten van Dr. Seth Brundle. Hij vond een teleportatiemachine uit. Toen hij zichzelf teleporteerde bevond zich ook een vlieg in de machine. Hierdoor veranderd de dokter zelf in een menselijke vlieg.

 

 

 

 

 

wolfman2Wolfman:
Dit personage introduceerde weerwolven in films. Als het volle maan wordt veranderd deze mens in een wolf. De enige manier om hem te stoppen is een zilveren kogel in zijn hart schieten.

 

 

 

 

Creature_exBLagoonCreature of the Black Lagoon:
Dit is een watermonster dat zich verbergt in the Black Lagoon. Het wezen wordt ook wel de Gill-man genoemd. Dit monster wordt gevangen genomen door een expeditie, maar weet te ontsnappen. Het monster is dan ook uit op wraak.

 

Jaws2Jaws:
Deze reuzegrote witte haai heeft heel wat moorden op zijn palmares staan. Hij is heel sterk en zeer moeilijk te vangen.

 

Stemmen kan u de ganse maand in de rechterkant van deze blog. Stemmen maar!

 

15:43 Gepost door SD in Poll | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.