31-05-10

Eerbetoon aan twee grote acteurs

De afgelopen week zijn twee grote acteurs gestorven: Dennis Hopper en Gary Coleman. Aangezien beelden meer zeggen dan woorden, laten we hieronder een aantal memorabele momenten zien uit hun carrière.

Gary Coleman (08/02/1968 - 28/05/2010)

Coleman werd vooral bekend met zijn rol van Arnold Jackson. Die rol vertolkte hij niet alleen in de serie Diff'rent Strokes, maar daarna verscheen hij ook als Arnold in Silver Spoons, Amazing Stories, en The Fresh Prince of Bel-Air. Daarnaast speelde Coleman nog mee in minder bekende series en films als Midgets vs Mascots, The Funky, Waynehead en Party. De laatste jaren kwam hij vooral door negatieve berichten in het nieuws.Coleman overleed aan de gevolgen van een hersenbloeding.

garycoleman

 Dennis Hopper (14/05/1939 - 29/05/2010)

Dennis Hopper speelde mee in heel wat films. Toch werd zijn carrière overschaduwd door zijn drugs- en alcoholproblematiek. Hoppers bekendste rol is die in de film Easy Rider. Daarnaast speelde hij ook mee in o.a. The Texas Chainsaw Massacre 2, Blue Velvet, Speed en 24. Hopper overleed aan de gevolgen van prostaatkanker. 

Dennis-Hopper-honoured-france

20:48 Gepost door SD in Varia | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dennis hopper, gary coleman |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.