29-12-10

'The Social Network' is beste film van 2010

20_filmmagie57701.jpg'The Social Network' werd door de journalisten van het tijdschrift Filmmagie uitgeroepen tot de beste film van 2010. Op de tweede plek eindigt 'Des hommes et des dieux' en de top 3 wordt vervolledigd door 'Mr. Nobody'. In 2009 werden 'Das Weisse Band' en 'Un Prophète' samen uitgeroepen tot beste films.

20:10 Gepost door SD in Varia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Duncan Jones is jaloers op Sam Raimi

52697.jpgRegisseur Duncan Jones is jaloers op Sam Raimi, omdat die de film 'World of Warcraft' zal regisseren. Jones is zelf een fervent gamer en hij is ervan overtuigd dat Wow dé game-verfilming zal worden. Toch is er nog een kans dat Jones het project over kan nemen van Raimi. Raimi heeft zich immers verbonden aan de verfilming van een prequel van 'The Wizard of Oz' en momenteel gaat al zijn aandacht dan ook naar 'Oz: The great and powerfull'.

28-12-10

'The Rite' trailer

23:32 Gepost door SD in Drama, Thriller | Permalink | Commentaren (0) | Tags: the rite |  Facebook |

'The Exorcist' blijft bewaard voor het nageslacht

the-exorcist-1973.jpgIn Amerika heeft de bibliotheek van het Amerikaanse Congres opnieuw 25 films geselecteerd die bewaard moeten blijven voor het nageslacht. In 1989 werden voor het eerst filmtitels geselecteerd, om zo te voorkomen dat vele films verloren gaan. Dit jaar staan o.a. 'The Exorcist', 'Airplane', 'The Empire Strikes Back' en de eerste Pink Panther-film op de lijst.

Lady GaGa en Jean-Claude Van Damme in nieuwe Muppets-film

Lady GaGa en Jean-Claude Van Damme zullen een kleine rol spelen in de nieuwe Muppets-film. Naast deze twee, zal ook Dave Grohl een rolletje krijgen in de film. Grohl is ex-drummer van Nirvana en is momenteel nog actief in de muziekwereld als frontman van the Foo Fighters. Daarnaast is hij ook te horen als drummer op het nieuwste album van Michael Jackson en treedt hij ook op met de groep 'Them Crooked Vultures'.

111510_GagaMuppets.jpg

Heath Ledger in nieuwe Batman?

arts-graphics-2008_1129745a.jpgHeath Ledger, de acteur die begin 2008 overleed, zal mogelijk te zien zijn in de nieuwe Batman; 'Dark Knight Rises'. Ledger vertolkte de rol van the Joker in 'The Dark Knight'. Christopher Nolan denkt er nu aan om scènes die bij de vorige film geschrapt werden, opnieuw te gebruiken voor de nieuwe film. Via computertechnieken zou Nolan Heath Ledger in de nieuwe film willen inpassen. Nolan vindt het immers belangrijk dat de films mooi op mekaar volgen. De familie van Ledger moet wel eerst nog toestemming geven.

Jim Carrey verbroedert met pinguins

Jim Carrey is momenteel bezig met de opnames van zijn nieuwe film 'Mr Popper's Penguins'. De film gaat over een zakenman die op een dag een paar pinguins erft. Hierdoor tovert hij zijn appartement om in een pinguinpaleis. Deze komedie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard & Florence Atwater.

De opnames vinden plaats in Central Park in New York. Zoals je op onderstaande foto's kan zien, verbroederde Carrey reeds met een aantal pinguins. De film zal in het najaar van 2011 in de zalen te zien zijn.

mr_poppers_penguins_image_set_photo_jim_carrey_02.jpg