16-03-11

'The Smurfs' trailer

Nathalie Meskens in 'code 37 - de film'

nathaliemeskens-c-peggyschillemans-295.jpgOndanks haar groeiende populariteit kreeg Nathalie Meskens nog geen filmaanbieding. Daar is nu echter verandering ingekomen, want de Vlaamse ster zal meespelen in de film 'Code 37 - de film'. In deze film zullen het vaste team uit de gelijknamige vtm-serie te zien zijn, aangevuld met Jurgen Delnaet (Dubbelleven, Aanrijding in Moscou) en Maaike Neuville (Van Vlees en Bloed, De Rodenburgs).  

De film zal gaan over het privéleven van hoofdinspecteur Hannah Maes, gespeeld door Veerle Baetens. In de film zullen bepaalde delen van haar mysterieuze verleden onthuld worden. Vanaf 26 oktober 2011 zou de film in de Vlaamse zalen te zien moeten zijn. Volgend jaar zal de derde en laatste reeks van de serie op vtm te zien zijn.

code-37-screen.jpg

15:18 Gepost door SD in Actie, Drama, Televisie, Thriller | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Alec Baldwin niet meer in MIB3

men in black, alec baldwinAlec Baldwin stapt uit het nieuwe 'Men in Black-project'. Hiermee verliest de film een bekende naam uit zijn cast. De film heeft heel wat vertragingen opgelopen, doordat er voortdurend aan het script veranderd wordt. Voor Baldwin pas MIB 3 niet meer in zijn agenda, waarop hij besliste niet meer mee te spelen.

01-03-11

Tim Burton wil nieuwe 'Klokkenluider' maken

The Hunchback of the Notre Dame, tim burton, josh brolinTim Burton heeft grote plannen om een nieuwe film te maken rond 'De Klokkenluider van de Notre-Dame', een boek van Victor Hugo. Tim Burton heeft Josh Brolin in gedachten om de hoofdrol te spelen in de film. Kieran en Michele Mulroney zullen het script voor deze film schrijven.

Nieuw vervolg 'Dumb & Dumber' met Jim Carrey?

dumb & dumber, dumb & dumberer, jeff daniels, jim carrey, peter farrely, bobby farrellyRegisseur Bobby Farrelly heeft tijdens een persconferentie verklaard dat hij samen met zijn broer, Peter, serieus aan het overwegen is om een vervolg te maken op 'Dumb & Dumber'. De enige voorwaarde voor de film is dat de oorspronkelijke hoofdrolspelers, Jim Carrey en Jeff Daniels, opnieuw meespelen. In 2003 verscheen al een prequel op 'Dumb & Dumber', maar deze film werd negatief onthaald bij het publiek. In 'Dumb & Dumberer' wordt getoond hoe de twee hoofdpersonages mekaar ontmoeten. De broers Farrelly kunnen deze zwakke prequel echter doen vergeten en alsnog voor een waardige opvolger zorgen.