06-11-12

Silent Night trailer

16:24 Gepost door SD in Horror | Permalink | Commentaren (0) | Tags: silent night |  Facebook |

Harrison Ford wil opnieuw Han Solo spelen

han-solo-c96_masuer.jpegVorige week kondigde Disney aan dat het een nieuwe Star Wars-film zou maken. Meteen werd er heel wat gespeculeerd over het verhaal dat verfilmd zou worden. Volgens Disney zou het om een origineel verhaal gaan en dus geen verfilming van één van de Star Wars-boeken. 

Harrison Ford toon alvast interesse om zijn rol van Han Solo te hervatten in 2015. Naast Ford, zouden ook de originele cast-leden Mark Hamill (Luke Skywalker) en Carrie Fisher (Prinses Leia) willen terugkeren in Star Wars episode VII. Het is echter nu nog de vraag wat effectief de plannen zijn van Disney en wat het verhaal van de film zal worden.

04-11-12

Veerle Baetens in BBC-serie

buur-veerle-baetens-veroordeeld-voor-ammoniakaanval_1000x667.JPGDe Vlaamse actrice Veerle Baetens zal binnenkort in de BBC-reeks "The White Queen" te zien zijn. De reeks, waarvan één coproducent is, zal volledig opgenomen worden in België en gaat over de Rozenoorlog.

Veerle Baetens zal in 2 afleveringen van deze 10-delige serie te zien zijn als Margaretha van Anjou. Zij is de echtgenote van Hendrik VI en wil er alles aan doen om haar zoon, Eduard van Westminster, op de troon te krijgen. Naast Baetens zullen ook andere landgenoten, zoals Jurgen Delnaet (Aanrijding in Moscou), Joren Seldeslachts (Blinker), Elsa Houben, Ben Forceville en Ben Van den Heuvel (Oud België), te zien zijn in deze internationale serie.

02-11-12

Star Wars is van Disney

darthduck.jpgDisney heeft Lucasfilm overgenomen voor 4 miljard dollar. Hiermee neemt Disney ook de rechten van de Star Wars-films over. De helft van het overnamebedrag wordt cash betaald, de andere helft wordt uitgegeven in aandelen; zo wordt George Lucas de grootste aandeelhouder van Disney. Hij zal 2,2% van de totale aandelen bezitten, waarmee hij de grootste individuele aandeelhouder wordt.

Disney kondigde meteen aan dat ze nieuwe films willen gaan maken in de Star Wars-reeks. Voor 2015 zou al een eerste film gepland zijn. Naast Star Wars behoort ook Indiana Jones tot het imperium van Lucasfilm en nu dus ook tot het Disney-imperium. Voorlopig zijn er echter nog geen plannen om de Indiana Jones-reeks uit te breiden.