30-12-12

Lady Gaga maakt film over zichzelf

images (1).jpgLady Gaga gaat een documentaire maken over zichzelf, dat maakte ze zelf bekend via Twitter. Ze zal de documentaire samen met haar goede vriend Terry Richardson maken. Richardson en Gaga werkten eerder al eens samen aan een fotoboek en zullen nu dus opnieuw intensief werken aan de documentaire over het leven en de fans van Lady Gaga. Gaga zal binnenkort ook op het witte doek te zien zijn, zij vertolkt haar eerste echte filmrol in 'Machete Kills'.

J.J. Abrams zegt nee tegen Star Wars

jjabrams-startrek2.jpgVanaf het moment dat Disney de film 'Star Wars: Episode VII' aankondigde, werden een heel pak namen van regisseurs genoemd voor dit project; hierbij dook ook de naam van J.J. Abrams op. Disney nam reeds contact op met Abrams, maar de regisseur heeft het project afgewezen. J.J. Abrams blijft zo trouw aan Star Trek, waarvan hij de twee laatste films regisseerde. Abrams zei wel dat hij een grote fan is van Star Wars, maar dat hij liever verrast wordt in de bioscoop, dan dat hij het hele verhaal zelf zou regisseren.

Hugh Jackman in nieuwe X-Men

X-Men-Days-of-Future-Past-700x400.jpgHugh Jackman heeft gesolliciteerd om mee te spelen in de nieuwe X-Men film; 'X-Men: Days of Future Past'. Regisseur Bryan Singer maakte dit nieuws bekend op Twitter. In zijn tweet heette hij Jackman welkom in de cast van de nieuwe film, waardoor het dus zo goed als zeker is dat Jackman opnieuw te zien zal zijn als Wolverine. Naast Jackman zullen ook Ian McKellen en Patrick Stewart meespelen in de opvolger van 'X-Men: First Class'. Deze film zal in 2014 in de bioscoop te zien zijn, maar wie niet wil wachten op de avonturen van the X-Men, kan volgend jaar al naar 'The Wolverine' gaan kijken.