05-04-11

Tron 3 Teaser

16:37 Gepost door SD in Adventure, Sci-Fi | Permalink | Commentaren (0) | Tags: tron |  Facebook |

Will & Jaden Smith samen in SF-film

m. night shyamalan, will smith, jaden smith, jada pinkettWill Smith zal samen met zijn zoon Jaden de hoofdrol spelen in een science-fiction film die zich afspeelt in het jaar 3012. De film zal gaan over een ruimteschip dat crasht op een verlaten planeet. De film heeft voorlopig nog geen naam gekregen, maar een regisseur is er wel al aangesteld: M. Night Shyamalan. Will Smith zal naast acteren ook zorgen voor de productie van de film, samen met zijn vrouw Jada Pinkett.

Vijfde film voor Pirates of the Caribbean

pirates of the caribbean, johnny deppEr komt na de 4e ook nog een 5e film in de Pirates of the Caribbean-reeks, dat heeft producent Jerry Bruckheimer bekend gemaakt. Volgens de producent zullen de 4e en 5e film helemaal los van mekaar staan. De 4e film zal binnenkort in de bioscoopzalen te zien zijn. Of Johnny Depp ook in de 5e film te zien zal zijn, is nog niet bekend gemaakt.

16-03-11

'The Smurfs' trailer

Nathalie Meskens in 'code 37 - de film'

nathaliemeskens-c-peggyschillemans-295.jpgOndanks haar groeiende populariteit kreeg Nathalie Meskens nog geen filmaanbieding. Daar is nu echter verandering ingekomen, want de Vlaamse ster zal meespelen in de film 'Code 37 - de film'. In deze film zullen het vaste team uit de gelijknamige vtm-serie te zien zijn, aangevuld met Jurgen Delnaet (Dubbelleven, Aanrijding in Moscou) en Maaike Neuville (Van Vlees en Bloed, De Rodenburgs).  

De film zal gaan over het privéleven van hoofdinspecteur Hannah Maes, gespeeld door Veerle Baetens. In de film zullen bepaalde delen van haar mysterieuze verleden onthuld worden. Vanaf 26 oktober 2011 zou de film in de Vlaamse zalen te zien moeten zijn. Volgend jaar zal de derde en laatste reeks van de serie op vtm te zien zijn.

code-37-screen.jpg

15:18 Gepost door SD in Actie, Drama, Televisie, Thriller | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Alec Baldwin niet meer in MIB3

men in black, alec baldwinAlec Baldwin stapt uit het nieuwe 'Men in Black-project'. Hiermee verliest de film een bekende naam uit zijn cast. De film heeft heel wat vertragingen opgelopen, doordat er voortdurend aan het script veranderd wordt. Voor Baldwin pas MIB 3 niet meer in zijn agenda, waarop hij besliste niet meer mee te spelen.

01-03-11

Tim Burton wil nieuwe 'Klokkenluider' maken

The Hunchback of the Notre Dame, tim burton, josh brolinTim Burton heeft grote plannen om een nieuwe film te maken rond 'De Klokkenluider van de Notre-Dame', een boek van Victor Hugo. Tim Burton heeft Josh Brolin in gedachten om de hoofdrol te spelen in de film. Kieran en Michele Mulroney zullen het script voor deze film schrijven.

Nieuw vervolg 'Dumb & Dumber' met Jim Carrey?

dumb & dumber, dumb & dumberer, jeff daniels, jim carrey, peter farrely, bobby farrellyRegisseur Bobby Farrelly heeft tijdens een persconferentie verklaard dat hij samen met zijn broer, Peter, serieus aan het overwegen is om een vervolg te maken op 'Dumb & Dumber'. De enige voorwaarde voor de film is dat de oorspronkelijke hoofdrolspelers, Jim Carrey en Jeff Daniels, opnieuw meespelen. In 2003 verscheen al een prequel op 'Dumb & Dumber', maar deze film werd negatief onthaald bij het publiek. In 'Dumb & Dumberer' wordt getoond hoe de twee hoofdpersonages mekaar ontmoeten. De broers Farrelly kunnen deze zwakke prequel echter doen vergeten en alsnog voor een waardige opvolger zorgen.

17-02-11

Reboot voor 'Tomb Raider'

tomb raider, angelina jolie, olivia wildeEr wordt momenteel gewerkt aan een reboot van 'Tomb Raider'. Eerder werden in 2001 en 2003 al twee films gemaakt van het populaire videospel, maar nu zouden de makers een reboot willen. Angelina Jolie zal niet terugkeren als Lara Croft, die best omschreven kan worden als een vrouwelijke versie van Indiana Jones. Grote kanshebber voor de rol is Olivia Wilde. Wilde is momenteel in de zalen te zien in 'Tron Legacy' en binnenkort schittert ze in 'Cowboys & Aliens'. De nieuwe film 'Lara Croft: Tomb Raider' zou veel donkerder worden dan de vorige twee.

'Mars Needs Moms' Trailer

18:54 Gepost door SD in Animatie/Kinderen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: mars needs moms |  Facebook |