28-12-10

'The Exorcist' blijft bewaard voor het nageslacht

the-exorcist-1973.jpgIn Amerika heeft de bibliotheek van het Amerikaanse Congres opnieuw 25 films geselecteerd die bewaard moeten blijven voor het nageslacht. In 1989 werden voor het eerst filmtitels geselecteerd, om zo te voorkomen dat vele films verloren gaan. Dit jaar staan o.a. 'The Exorcist', 'Airplane', 'The Empire Strikes Back' en de eerste Pink Panther-film op de lijst.

Lady GaGa en Jean-Claude Van Damme in nieuwe Muppets-film

Lady GaGa en Jean-Claude Van Damme zullen een kleine rol spelen in de nieuwe Muppets-film. Naast deze twee, zal ook Dave Grohl een rolletje krijgen in de film. Grohl is ex-drummer van Nirvana en is momenteel nog actief in de muziekwereld als frontman van the Foo Fighters. Daarnaast is hij ook te horen als drummer op het nieuwste album van Michael Jackson en treedt hij ook op met de groep 'Them Crooked Vultures'.

111510_GagaMuppets.jpg

Heath Ledger in nieuwe Batman?

arts-graphics-2008_1129745a.jpgHeath Ledger, de acteur die begin 2008 overleed, zal mogelijk te zien zijn in de nieuwe Batman; 'Dark Knight Rises'. Ledger vertolkte de rol van the Joker in 'The Dark Knight'. Christopher Nolan denkt er nu aan om scènes die bij de vorige film geschrapt werden, opnieuw te gebruiken voor de nieuwe film. Via computertechnieken zou Nolan Heath Ledger in de nieuwe film willen inpassen. Nolan vindt het immers belangrijk dat de films mooi op mekaar volgen. De familie van Ledger moet wel eerst nog toestemming geven.

Jim Carrey verbroedert met pinguins

Jim Carrey is momenteel bezig met de opnames van zijn nieuwe film 'Mr Popper's Penguins'. De film gaat over een zakenman die op een dag een paar pinguins erft. Hierdoor tovert hij zijn appartement om in een pinguinpaleis. Deze komedie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard & Florence Atwater.

De opnames vinden plaats in Central Park in New York. Zoals je op onderstaande foto's kan zien, verbroederde Carrey reeds met een aantal pinguins. De film zal in het najaar van 2011 in de zalen te zien zijn.

mr_poppers_penguins_image_set_photo_jim_carrey_02.jpg

 

29-11-10

Leslie Nielsen overleden

leslie-nielsen.jpgDe Canadese acteur Leslie Nielsen is gisteren overleden in een ziekenhuis in Florida. De 84-jarige acteur was al een tijdje ziek en overleed ten gevolge van een longontsteking. De acteur maakte zichzelf onsterfelijk door zijn rol van agent Frank Debrin in the Naked Gun. Nielsen werd vooral bekend als komisch acteur, maar speelde in het begin van zijn carrière vooral ernstige rollen. Hieronder enkele fragmenten uit films met Leslie Nielsen:

 

10:42 Gepost door SD in Varia | Permalink | Commentaren (0) | Tags: leslie nielsen |  Facebook |

23-11-10

'The Green Hornet' Trailer

Records voor nieuwste Harry Potter

De nieuwste Harry Potter-film doet het zeer goed. In zijn openingsweek bracht de film wereldwijd reeds 240 miljoen euro op. In de VS en Canada heeft de film reeds het record van de vorige Potter-film gebroken.

harry-potter-deathly-hallows.jpg

15-11-10

Lady Gaga in nieuwe Muppets-film?

lady_gaga_kermit.jpgProduction Weekly kwam donderdag met het volgende Twitter-bericht: "Acteurs Eric Stonestreet, John Krasinski en Ed Helms zullen deelnemen aan het onderdeel van Lady Gaga in de nieuwe Muppets-film." Hieruit kan je dus afleiden dat Lady Gaga haar opwachting zal maken in deze film. Jason Segel, die het script schreef voor de film, vermelde onlangs al eens dat zijn verhaal gebaseerd is op Miss Piggy die een soort lady Gaga zal worden en in Europa zal komen wonen... Er is nog niet officieel gereageerd op dit nieuwsbericht.

20:16 Gepost door SD in Animatie/Kinderen, Komedie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: muppets |  Facebook |

12-11-10

Nieuw seizoen voor the Simpsons

the-simpsons-2.jpgDe Amerikaanse televisiezender Fox heeft beslist om nog een nieuw seizoen te maken van de serie 'The Simpsons'. De serie over het Amerikaanse gezin Simpson is momenteel de langstlopende humorreeks op de Amerikaanse televisie. De serie, die aan zijn 23e seizoen bezig is, won al meer dan 25 Emmy Awards en wordt uitgezonden in meer dan 100 landen. Bij ons is de serie te zien op VT4. Drie jaar geleden kregen de Simpsons ook hun eerste film 'The Simpsons movie'.

18:33 Gepost door SD in Komedie, Televisie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Eerste Disney Store in België

539w.jpgDe Walt Disney Company zal een eerste Disney Store openen in België. In de lente van 2011 zal de nieuwe Disney-winkel geopend worden op de Meir in Antwerpen. Dit zal de allereerste Disney Store zijn in de Benelux. In deze winkel kan je exclusieve Disney-producten kopen. De winkel zal ook meteen gebruik maken van een nieuw concept: met behulp van allerlei technische snufjes zullen de personages van Disney tot leven komen in de winkel. Vanaf volgend jaar zal je dus de Disney magie voor het eerst ook in België kunnen beleven.

15:14 Gepost door SD in Varia | Permalink | Commentaren (0) | Tags: disney |  Facebook |