05-08-10

'De Juiste Prijs' komt terug

Jan%20Theys%20foto%20VRT.jpgBinnenkort start het nieuwe spelprogramma 'De Juiste Prijs' op VTM. Dit spelprogramma zal gepresenteerd worden door Koen Wauters en ook Segio zal een rol krijgen in het programma. Maar dit programma verscheen jaren geleden al eens op VTM, toen nog met Jan Theys. Herken je onderstaande fragmenten nog? 

De juiste Prijs is gebaseerd op het Amerikaanse 'The price is right'. In de jaren '90 werd het programma ook in Vlaanderen uitgezonden op VTM met de legendarische presentator Jan Theys. In het programma moeten de kandidaten de juiste prijs raden van bepaalde producten die ze kunnen winnen. Jan Theys werd toen geassisteerd door Phaedra Hoste. Theys is ondertussen reeds overleden.

 

28-04-10

Ken je dit fragment nog? Frank Focketyn en Novastar

Ken je dit fragment nog? is een nieuwe rubriek op deze blog. Binnen deze rubriek zullen we steeds even blijven stilstaan bij een fragment van televisie of uit een film. Voor het eerste fragment zijn we gaan zoeken in muziekclips.

Sinds hij zetelde in de jury van 'De Slimste Mens' is Frank Focketyn nog populairder geworden. Deze acteur, die o.m. meespeelde in 'Het Eiland', 'Boe' en 'In De Gloria', speelde in 2004 mee in een videoclip van Novastar. In de clip van het lied 'Never Back Down' speelt Focketyn een man die door iedereen die hij tegenkomt beledigd en geslaan wordt. Ondanks dit alles blijft de man echter doorzetten en geeft hij niet op.