16-03-11

Alec Baldwin niet meer in MIB3

men in black, alec baldwinAlec Baldwin stapt uit het nieuwe 'Men in Black-project'. Hiermee verliest de film een bekende naam uit zijn cast. De film heeft heel wat vertragingen opgelopen, doordat er voortdurend aan het script veranderd wordt. Voor Baldwin pas MIB 3 niet meer in zijn agenda, waarop hij besliste niet meer mee te spelen.

01-03-11

Nieuw vervolg 'Dumb & Dumber' met Jim Carrey?

dumb & dumber, dumb & dumberer, jeff daniels, jim carrey, peter farrely, bobby farrellyRegisseur Bobby Farrelly heeft tijdens een persconferentie verklaard dat hij samen met zijn broer, Peter, serieus aan het overwegen is om een vervolg te maken op 'Dumb & Dumber'. De enige voorwaarde voor de film is dat de oorspronkelijke hoofdrolspelers, Jim Carrey en Jeff Daniels, opnieuw meespelen. In 2003 verscheen al een prequel op 'Dumb & Dumber', maar deze film werd negatief onthaald bij het publiek. In 'Dumb & Dumberer' wordt getoond hoe de twee hoofdpersonages mekaar ontmoeten. De broers Farrelly kunnen deze zwakke prequel echter doen vergeten en alsnog voor een waardige opvolger zorgen.

01-02-11

Scary Movie 5 op komst?

scary movieVolgens geruchten zou er volop gewerkt worden aan een 5e film in de 'Scary Movie'-reeks. Ondertussen is het 5 jaar geleden dat de laatste 'Scary Movie' uitkwam in de bioscoopzalen. Meer informatie is voorlopig nog niet bekend. De vorige films brachten samen ongeveer 800 miljoen dollar op. 

17:02 Gepost door SD in Komedie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: scary movie |  Facebook |

13-01-11

'Gnomeo & Juliet' trailer

07-01-11

'Paul' trailer

20:56 Gepost door SD in Komedie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: paul |  Facebook |

Ice Age Cartoon

20:53 Gepost door SD in Animatie/Kinderen, Komedie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: ice age |  Facebook |

06-01-11

Jaak Van Assche speelt hoofdrol in nieuwe VTM-serie

imagesCAQ4JXBL.jpgJaak Van Assche zal de hoofdrol vertolken in de serie 'De zonen van Van As'. Van Assche is momenteel nog te zien als antiekhandelaar Fernand in FC De Kampioenen op één, dat aan zijn laatste seizoen bezig is. Van Assche heeft dus niet lang moeten wachten op een nieuw televisieproject. In de serie zal hij de vader spelen van een familie dat een bedrijf heeft in afbraakwerken. De serie moet kwaliteitshumor brengen op VTM en is niet te vergelijken met series als 'De Kotmadam'. In de reeks zullen o.a. ook Carry Goossens, Jan Van Looveren, Barbara Sarafian, Peter Thyssen en Tania Kloek te zien zijn.

Eerste filmrol voor Lady GaGa?

zoolander2-sequel__oPt.jpgOwen Wilson en Ben Stiller zijn van plan om een vervolg uit te brengen van 'Zoolander', een komedie uit 2001. Wilson en Stiller hebben wilde plannen, want ze hebben een filmrol weggelegd voor Lady GaGa. GaGa zou de excentrieke vriendin spelen van hoofdrolspeler Derek Zoolander (Ben Stiller). Wilson zegt dat GaGa in de film moet zitten. Binnenkort starten de opnames al en het is de bedoeling om de film in 2012 in de bioscoop te brengen. Voor GaGa zou het haar eerste grote filmrol worden. In 2001 was zij ook te zien als figurant in de 'The Sopranos' en in 2009 speelde ze mee in de kortfilm 'The Gospel of Mark for Little Children'. Ook in de nieuwe film van the Muppets zou GaGa haar opwachting maken.

28-12-10

Lady GaGa en Jean-Claude Van Damme in nieuwe Muppets-film

Lady GaGa en Jean-Claude Van Damme zullen een kleine rol spelen in de nieuwe Muppets-film. Naast deze twee, zal ook Dave Grohl een rolletje krijgen in de film. Grohl is ex-drummer van Nirvana en is momenteel nog actief in de muziekwereld als frontman van the Foo Fighters. Daarnaast is hij ook te horen als drummer op het nieuwste album van Michael Jackson en treedt hij ook op met de groep 'Them Crooked Vultures'.

111510_GagaMuppets.jpg

Jim Carrey verbroedert met pinguins

Jim Carrey is momenteel bezig met de opnames van zijn nieuwe film 'Mr Popper's Penguins'. De film gaat over een zakenman die op een dag een paar pinguins erft. Hierdoor tovert hij zijn appartement om in een pinguinpaleis. Deze komedie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard & Florence Atwater.

De opnames vinden plaats in Central Park in New York. Zoals je op onderstaande foto's kan zien, verbroederde Carrey reeds met een aantal pinguins. De film zal in het najaar van 2011 in de zalen te zien zijn.

mr_poppers_penguins_image_set_photo_jim_carrey_02.jpg