20-01-11

Will Smith gaat remake 'Annie' maken

1229698847422_f.jpgWill Smith wil een remake maken van de musical 'Annie'. Eerder zat Smith al als producer achter een remake van Karate Kid. Hij heeft in deze remake alvast een rol weggelegd voor zijn dochter Willow. Voor Willow is het niet haar eerste ervaring met acteren, eerder speelde ze al naast haar vader in 'I, Legend'. Voor de soundtrack heeft Smith reeds Jay-Z aangesproken. Meer informatie over dit project werd nog niet vrijgegeven. 

06-08-10

'Burlesque' trailer

Burlesque is een dramatische musical met Christina Aguillera in de hoofdrol. De film gaat over een meisje uit een klein dorpje dat werk vindt in een 'burlesque' club. Naast Aguillera spelen ook Cher, Stanley Tucci en Kristen Bell mee in de film.

27-07-10

Nieuwe film voor the Spice Girls

spice-girls-sexy-video.jpgThe Spice Girls gaan een nieuwe film maken. Eerder maakten Emma, Geri, Victoria, Mel B en Mel C reeds de komische film 'Spice World'. Uiteraard kwamen in deze film veel van hun hits voor. De nieuwe film 'Viva Forever' zal de verfilming worden van de gelijknamige musial waar de groep aan werkt. De regie zal verzorgd worden door Judy Cramer (Mamma Mia!).