26-12-08

Wie is jouw favoriete Jedi?

Tijd voor een nieuwe poll: wie is jouw favoriete Jedi? In de Star Wars-films zien we verschillende Jedi's de revue passeren, maar wie is nu jouw favoriet? Stemmen kan u, zoals steeds, in de rechterbovenhoek van deze blog. Je kan kiezen uit onderstaande Jedi's:

1. Aayla Secura:

 2. Anakin Skywalker:

3. Mace Windu:

4. Obi-Wan Kenobi

5. Qui-Gon Jinn

6. Yoda

7. Kit Fisto

8. Shaak Ti

9. Plo Koon

10. Saesee Tiin

14:08 Gepost door SD in Poll | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-12-08

The Joker is jullie favoriete slechterik

joker-wizardUit onze poll bleek dat The Joker jullie favoriete slechterik is. De volledige resultaten vinden jullie hieronder:

1. The Joker: 33%
2. Lord Voldemort: 25%
3. Emperor Palpatine: 16%
4. Darth Vader: 8%
4. Maleficent: 8%
4. Bowser: 8%
7. Anubis: 0%
7. Ernest Stavro Blofeld: 0%
7. Team Rocket: 0%
7. Sauron: 0% 

14:51 Gepost door SD in Poll | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

29-10-08

Wie is jullie favoriete slechterik?

Het is al een tijdje geleden, maar het is weer tijd voor een poll. Deze keer gaan we op zoek naar jullie favoriete slechterik. Wij hebben voor u volgende selectie gemaakt. Stemmen kan, zoals steeds, in de rechterkant van deze blog.

Maleficent: Zij is een tekenfilmfiguur van Disney uit de film Doornroosje (1959). Daarnaast is ze ook een van de hoofdvijanden in het videospel Kingdom Hearts. Zij is een machtige heks.

The Joker: Hij is een superschurk uit de strips van DC Comics en een vaste vijand van Batman. Hij wordt dan ook vaak gezien als Batmans grootste vijand. Joker is een psychopaat met een clownachtig uiterlijk.

Darth Vader: Hij is een van de slechterikken uit de Star Wars-reeks. Darth Vader is de rechterhand van Keizer Palpatine en kent geen medelijden. Hij wordt beschouwd als een van de grootste slechterikken uit de westerse filmcultuur.

Lord Voldemort: Hij is een personage uit de Harry Potter-reeks en de ultieme vertegenwoordiger van het kwaad. Hij is de aanvoerder van de duistere zijde en is hierdoor de grootste tegenstander van Harry Potter en Albus Perkamentus.

Emperor Palpatin: Hij is de centrale slechterik uit de Star Wars-reeks. Hij is ook bekend als Darth Sidious, Dark Lord of the Sid. Door zich jarenlang voor te doen als senator, kon hij zijn plannen rustig uitvoeren zonder dat iemand hem verdacht.

Anubis: Hij is de belangrijkste slechterik uit de serie Stargate SG-1. Hij is een Goa'uld, dit is een parasiet die de mens als gastheer gebruikt. 1000 Jaar werd hij verbannen voor zijn gruwelijke misdaden, het is dan ook niet te verwonderen dat hij door iedereen dood gewaand werd. Als hij opeens terugkeert, blijkt dat hij zijn leven er niet op gebeterd heeft.

Ernst Stavro Blofeld: Hij staat aan het hoofd van de misdaadorganisatie SPECTRE en heeft ook de codenaam nr.1. Door zijn misdadige plannen komt hij meer dan 1 keer tegenover James Bond te staan.

Team Rocket: Dit is een organisatie die zich bezig houdt met het stelen van Pokemon en het oplichten van hun trainers. De organisatie wordt geleid door Giovanni, maar de drie bekendste gezichten van Team Rocket zijn Jessie, James en Meowth.

Bowser: Bowser Koopa is de aartsvijand van Mario Bros. Hij is de leider en ook de sterkste van alle Koopa's. Zijn doel is steeds om prinses Peach te ontvoeren, zodat hij zelf koning kan worden van Mushroom Kingdom. Bowser heeft 8 kinderen; de 7 Koopalings en Bowser Jr.

Sauron: Hij is de kwade macht uit The Lord of the Rings. Hij is een machtige tovernaar en wordt ook genoemd als heer van de weerwolven. Sauron had al zijn macht verzameld in 1 ring. De ring raakt na zijn dood kwijt, maar als hij weer boven water komt, komen ook de krachten van Sauron terug.

 

10:48 Gepost door SD in Poll | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

14-09-08

Dracula is jullie favoriete filmmonster

draculaDe afgelopen maanden kon u op onze blog stemmen op jullie favoriete filmmonster. De uitslag van deze poll kan u hieronder bekijken:

1. Dracula: 27,3%
2. King Kong: 18,2%
2. Jaws: 18,2%
4. Godzilla: 9,1%
4. Creature of the Black Lagoon: 9,1%
6. Monster of Frankenstein: 0%
6. T-Rex: 0%

18:30 Gepost door SD in Poll | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-08-08

Wie is jullie favoriete film monster

In de vorige poll vroegen we jullie naar jullie favoriete engerd. Hieruit kwam Hannibal Lecter als winnaar. Nu vragen we jullie naar jullie favoriete film monster. Hier gaat het om niet menselijke wezens en monsters. Wij laten jullie kiezen uit volgende 10 monsters:

king_kong_movie_roarKing Kong:
Dit is een reuzegorilla die woont op het eiland Skull Island. King Kong wordt gevangengenomen door een filmcrew en meegenomen naar New York. Daar kan hij zich bevrijden en zorgt hij ervoor dat de hel losbarst in new York.

 

 

godzilla78Godzilla:
Godzilla is een reuze reptielactig wezen, dat in japan bekend staat als Gojira. Godzilla is praktisch onverslaanvaar omdat hij snel kan genezen en wapens weinig effect op hem hebben. Hij kan zowel op het land leven, als onder water.

 

CloverfeildcloseupClovie:
Clovie werd onlangs uitgevonden voor de film Cloverfield. Het is nog onduidelijk wat hij juist is, want we krijgen hem nooit goed in beeld in de film. Het monster zorgt tevens voor veel terreur in Amerika.

 

draculaDracula:
Graaf Dracula is een vampier uit Transsylvanië. Hij is de bekendste vampier geworden. Zoals het bij een vampier hoort zuigt hij bloed bij mensen en is hij bang voor licht en knoflook.

 

 

 

frankenstein_profileMonster of Frankenstein:
Dokter Frankenstein zoekt verschillende lichaamsdelen bij mekaar en creëert zo zijn eigen monster. Het lukt hem zelfs dit monster leven in te blazen. Het monster voelt zich echter alleen en vraagt een vrouw. Frankenstein creëert die vrouw, maar vernietigd ze daarna weer, uit angst dat ze kwaadaardig zou worden. Hierop keert het monster van Frankenstein zich tegen zijn meester.

 

jurassic_park_movie_image_t_rex__1_T-Rex:
T-Rex is een van de gevaarlijkste vleesetende dinosaurussen. De films T-Rex en Jurassic Park tonen wat er zou gebeuren, moest dit dier in contact komen met de mens.

 

 

fly_1The Fly:
The Fly is ontstaan door de experimenten van Dr. Seth Brundle. Hij vond een teleportatiemachine uit. Toen hij zichzelf teleporteerde bevond zich ook een vlieg in de machine. Hierdoor veranderd de dokter zelf in een menselijke vlieg.

 

 

 

 

 

wolfman2Wolfman:
Dit personage introduceerde weerwolven in films. Als het volle maan wordt veranderd deze mens in een wolf. De enige manier om hem te stoppen is een zilveren kogel in zijn hart schieten.

 

 

 

 

Creature_exBLagoonCreature of the Black Lagoon:
Dit is een watermonster dat zich verbergt in the Black Lagoon. Het wezen wordt ook wel de Gill-man genoemd. Dit monster wordt gevangen genomen door een expeditie, maar weet te ontsnappen. Het monster is dan ook uit op wraak.

 

Jaws2Jaws:
Deze reuzegrote witte haai heeft heel wat moorden op zijn palmares staan. Hij is heel sterk en zeer moeilijk te vangen.

 

Stemmen kan u de ganse maand in de rechterkant van deze blog. Stemmen maar!

 

15:43 Gepost door SD in Poll | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Hannibal Lector is jullie favoriete engerd

hannibal_alvTijdens de maand juli konden jullie stemmen op jullie favoriete engerd. Hieruit bleek dat de kannibaal Hannibal Lector de grote winnaar is, hij is dus jullie favoriet. Chucky, de levende pop, is tweede.

De uitslag:

1. Hannibal Lector 31,3%
2. Chucky 18,8%
3. Jason Voorhees 12,5%
3. Pazuzu 12,5%
5. Leatherface 6,3%
5. Freddy Krueger 6,3%
5. Michael Myers 6,3%
5. Pinhead 6,3%
9. Alien 0%
9. Pennywise 0% 

13:32 Gepost door SD in Poll | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-06-08

Wie is jouw favoriete engerd?

Een nieuwe maand betekent een nieuwe poll. Deze maand vragen we u naar uw favoriete engerd. Wie doet je het meest huiveren? Wie boezemt je het meeste angst in? Wij stelden een lijstje met 10 engerds samen. Hieronder ziet u ze op een rijtje (klik op de foto voor groter formaat):

Leatherface

Leatherface (The Texas Chainsaw Massacre)


 

pazuzu

Pazuzu (The Exorcist)

freddy_krueger

Freddy Krueger (Nightmare on Elm Street)

jason13Jason Voorhees (Friday the 13th)

chucky

Chucky (Child's Play)

mike-myers

Michael Myers (Halloween)

lecter0103

Hannibal Lector (Silence of the Lambs)

it-pennywise-howling

Pennywise (It)

Hellraiser---Pinhead--C10040177

Pinhead (Hell Raiser)

alien-2003

Alien (Alien)

 

Stemmen kan zoals steeds in de rechterkant van deze blog. Stemmen maar!

23:00 Gepost door SD in Poll | Permalink | Commentaren (0) | Tags: horror |  Facebook |

01-05-08

Nieuwe Poll: Wie is de beste James Bond-acteur

webpollDe vorige poll is pas afgelopen en er is meteen een nieuwe beschikbaar. De vraag die gesteld wordt is er één waar al veel over gediscussieerd is. Wie is de beste James Bond-acteur? Maak uw keuze bekend door te stemmen in de rechterbalk van deze blog. Als de poll afgelopen is, zal er opnieuw een poll-special verschijnen over het winnende antwoord. Stemmen maar!

10:35 Gepost door SD in Poll | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Silver Surfer is jullie favoriet

surferDe ganse maand april kon je stemmen op jouw favoriete superheld. Als 'winnaar' kwam Silver Surfer uit de bus. Blijkbaar maakte die in de tweede Fantastic 4 film grote indruk op het publiek. Op de tweede en derde plaats staan de klassieke superhelden, Batman en Superman. Wolverine en Iron Man, twee helden waarvan we binnenkort een film mogen verwachten, kregen geen enkele stem. De uitslag vindt u hier:

01. Silver Surfer: 31,6%
02. Batman: 21,1%
03. Superman: 15,8%
04. Andere: 10,5%
05. Daredevil: 5,3%
05. Hulk: 5,3%
05. Hellboy: 5,3%
05. Spider-Man: 5,3%
09. Wolverine: 0%
09. Iron Man: 0%

08:59 Gepost door SD in Poll | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-04-08

Laatste Kans: Wie is je favoriete superheld

De maand loopt bijna ten einde en dat betekent dat ook onze poll bijna afgesloten wordt. Daar om hier een laatste oproep om je mening te laten gelden. Je hebt nog 3 dagen de tijd om te stemmen op je favoriete superheld! Stemmen kan in het rechtergedeelte van onze blog.

12:10 Gepost door SD in Poll | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |